PACHETE TURISTICE

CĂLIMANI

Explorează în continuare

Pachete turistice în Călimani

Boncănitul cerbilor

Boncănitul cerbilor

La ceas de toamnă, la sfârșitul lunii septembrie și începutul lunii octombrie, pădurile răsună de strigătul tulburător al cerbilor. Aventura începe puțin după asfințitul soarelui, sau dimineața devreme, iar pe traseu veți afla lucruri uimitoare despre biodiversitatea florei și faunei, poteci tematice, arbori de sute de ani, povești și legende.

Vezi detalii

Centrul de Vizitare

Centrul de Vizitare

Centrul de Vizitare al Parcului Național Călimani aduce natura și cultura locului în mintea și sufletul vizitatorului printr-o abordare plăcută și interesantă.

Vezi detalii

Rotitul Cocoșului

Rotitul Cocoșului

În a doua jumătate a lunii martie și continuând în aprilie, când ultimele pete de zăpadă se sting în șuvoaie, pădurea prinde glas de cântăreți. Vă invităm să petreceți o zi cu un ranger adevărat, pe parcursul căreia vă veți deplasa în locuri de rotit doar de el știute.

Vezi detalii

Schi de tură

Schi de tură

Schiul de tură prin zăpada imaculată îți poate oferi experiențe de neuitat: însoțiți de un ranger specializat în observarea și interpretarea naturii sunt șanse mari să descoperiți urmele animalelor sălbatice, să vă inițiați în tainele vieții și obiceiurilor viețuitoarelor pădurii. Nu ratați această șansă!

Vezi detalii

Excursie 12 Apostoli

Munții Călimani se numără printre cei mai tineri dar și cei mai înalți munți vulcanici din România. În urma unor puternice erupții, acum milioane de ani, bucăți imense de rocă vulcanică aruncate la întâmplare, au dat naștere unor stânci cu forme bizare.

Vezi detalii

Scrie-ne!

Sperăm că ai găsit toate informațiile care să îți confirme că Parcul Național Călimani este locul perfect pentru următoarea ta aventură. Ai întrebări? Cauți informații mai detaliate despre subiectele prezentate în site? Completează formularul și îți vom răspunde în curând!

PARCUL NAȚIONAL CĂLIMANI

Adresa: Sat Șaru Dornei, Nr.54C, Comuna Șaru Dornei, Jud. Suceava
Cod poștal: 727515
©2021 PARCUL NAȚIONAL CĂLIMANI | TOATE DREPTURILE REZERVATE

TERMENI ȘI CONDIȚII, COOKIES, GDPR
Parcul National Calimani: Logo