Fii voluntar Calimani

Fii voluntar

În fiecare an suntem gazda unor evenimente alături de voluntari care doresc să se implice în activitățile Parcului Național Călimani.

Vom anunța aici, din timp, fiecare eveniment. Dacă doriți să participați ca voluntar, vă așteptăm!

Pentru o organizare optimă a activității, vă rugăm să vă înscrieți cu cel puțin 2 săptămâni înainte de începerea evenimentului. Ne puteți trimite mesaj, email sau ne puteți telefona.
Vom putea astfel să vă alocăm anumite responsabilități și noi ne vom putea pregăti resursele necesare.

Vă așteptăm alături de noi!

Cumpără bilet

Bilet Parc National Calimani

Știați că?

Șarpele de alun

Este un șarpe neveninos care trăiește și în zona parcului nostru și este ocrotit pin lege. Este un șarpe mic, zvelt, cu o lungime de până la 70—80 cm, coada de lungime mijlocie. Din cauza aspectului general și a petei închise de pe cap, mulți îl confundă la prima vedere cu o viperă. Spatele este brun sau brun-roșcat, la mascul, iar la femelă, cenușiu-brun. Desenul dorsal variază; de la nară, începe o dungă neagră-brună, care trece prin dreptul ochilor până la colțurile gurii. Parcul National Calimani

Scrie-ne!

Sperăm că ai găsit toate informațiile care să îți confirme că Parcul Național Călimani este locul perfect pentru următoarea ta aventură. Ai întrebări? Cauți informații mai detaliate despre subiectele prezentate în site? Completează formularul și îți vom răspunde în curând!

PARCUL NAȚIONAL CĂLIMANI

Adresa: Sat Șaru Dornei, Nr.54C, Comuna Șaru Dornei, Jud. Suceava
Cod poștal: 727515
©2021 PARCUL NAȚIONAL CĂLIMANI | TOATE DREPTURILE REZERVATE

TERMENI ȘI CONDIȚII, COOKIES, GDPR
Parcul National Calimani: Logo