Wildlife Calimani

Wildlife

Ca si forma de turism care se remarca a detine la aceasta ora cea mai larga arie de raspandire in lume, turismul de observare si intelegere a naturii si-a gasit un cadru prielnic de desfasurare si zona Parcului National Calimani.
Se realizeaza de obicei in grupuri mai restranse, turistii preferand sa se autodocumenteze cat mai temeinic inaintea acestui gen de incursiune. Ei vor fi insotiti obligatoriu de rangerii ghizi sau biologul de la parc de la care vor putea obtine date semnificative, eventual o serie de materiale informative.
Principalele atractii ale Calimanului se pare ca raman cele referitoare la observatiile la cerbi in perioada boncanitului, rotitul la cocosul de munte si surprinderea perioadei de inflorire a bujorului de munte.

Scrie-ne!

Sperăm că ai găsit toate informațiile care să îți confirme că Parcul Național Călimani este locul perfect pentru următoarea ta aventură. Ai întrebări? Cauți informații mai detaliate despre subiectele prezentate în site? Completează formularul și îți vom răspunde în curând!

PARCUL NAȚIONAL CĂLIMANI

Adresa: Sat Șaru Dornei, Nr.54C, Comuna Șaru Dornei, Jud. Suceava
Cod poștal: 727515
©2021 PARCUL NAȚIONAL CĂLIMANI | TOATE DREPTURILE REZERVATE

TERMENI ȘI CONDIȚII, COOKIES, GDPR
Parcul National Calimani: Logo